ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Θαλάσσια Σπόρ

Brand: Albrecht ΚΩΔΙΚΟΣ: 69
Albrecht Tectalk Float (Movός) Αδιάβροχος ασύρματος πομποδέκτης PMR446 με έντονο πορτοκαλί χρώμα και δυνατότητα να επιπλέει στο νερό Η καμπίνα του είναι ιδιαίτερα ανθεκτική σε κάθε χρήση. Η μέγιστη εμβέλεια κάλυψης είναι τα 10km γεγονός που τον καθιστά χρήσιμο σε κάθε δραστηριότητα. Κύρια Χαρακ..
69.90€
Brand: Motorola Solutions ΚΩΔΙΚΟΣ: 5b5ed
Η πιο πρόσφατη γκάμα των ψηφιακών αμφίδρομων ραδιοφώνων MOTOTRBO έρχεται με το φορητό ψηφιακό αμφίδρομο ραδιόφωνο Motorola DP3441e. Το DP3441e έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που χρειάζονται αποτελεσματικές επικοινωνίες. Με συμπαγή σχεδίαση και ενσωματωμένη φωνή και δεδομένα υψηλής απόδοσης, αυ..
540.00€
Brand: Motorola Solutions ΚΩΔΙΚΟΣ: aaa3b
Ο Motorola TLKR T81 Hunter είναι ένας ανθεκτικός, ερασιτεχνικός πομποδέκτης, τύπου PMR466, σχεδιασμένος ώστε να σας κρατάει σε επικοινωνία στις περιπέτειες σας. Έρχεται με ένα κλιπ ζώνης, ένα λουράκι, μπαταρίες και φορτιστές ώστε να είναι πάντα έτοιμο για χρήση όταν το χρειάζεστε. Το walkie talki..
74.90€
Brand: Motorola Solutions ΚΩΔΙΚΟΣ: 110
Το Talkabout T82 Extreme είναι ο ανθεκτικός σύντροφος που χρειάζεστε για πιο άγριες περιπέτειές σας. Το T82 Extreme έχει λάβει βαθμολόγηση αδιαβροχοποίησης IPx4, που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικό και στις σκληρότερες καιρικές συνθήκες. Η νέα κρυφή οθόνη καθιστά πιο εύκολες τις κλήσεις και ενεργοποιε..
114.90€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)