Menu
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Motorola Solutions Wave TLK 25 Wi-Fi

Motorola Solutions Wave TLK 25 Wi-Fi
  • Απόθεμα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 155b6
  • SKU: WAVE TLK25 WiFi
Πωλήσεις 0
ΠΡΟΒΟΛΕΣ 301
350.00€

Motorola Solutions Wave TLK 25 Wi-Fi

Το Motorola Solutions TLK 25 είναι μια φορητή συσκευή WAVE PTX που υπερβαίνει την παραδοσιακή επικοινωνία push-to-talk. Αυτή η συμπαγής και ισχυρή συσκευή σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε και να λειτουργείτε με σιγουριά, ανεξάρτητα από την τοποθεσία. Με τον διαισθητικό φωνητικό βοηθό και τις δυνατότητες απρόσκοπτης επικοινωνίας του, το TLK 25 έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την αποτελεσματικότητα, την ευκολία χρήσης και το πιο σημαντικό, την ασφάλεια. Με τη σύνδεση στο δίκτυο Wi-Fi σας, αυτή η έξυπνη συσκευή παρέχει πρόσβαση σε ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα επικοινωνίας, διαχείρισης και ασφάλειας.

Επικοινωνήστε μέσω του δικτύου σας Wi-Fi χωρίς περιορισμό απόστασης ανεξάρτητης τοποθεσίας,δλδ μπορούν να μπούν σε διαφορετική δίκτυα σε διαφορετική Περιοχή και να μιλάνε μεταξύ τους.

Με το Motorola Solutions TLK 25, μπορείτε να πλοηγηθείτε με σιγουριά στις προκλήσεις του κλάδου της φιλοξενίας, δίνοντας παράλληλα προτεραιότητα στην ευημερία των επισκεπτών και του προσωπικού σας. Στη σημερινή βιομηχανία της φιλοξενίας, η παροχή εξαιρετικών εμπειριών επισκεπτών δεν θεωρείται πλέον πολυτέλεια, αλλά μάλλον αναγκαιότητα. Ωστόσο, λόγω των ελλείψεων σε προσωπικό και των υψηλών ποσοστών κύκλου εργασιών, η παροχή εξατομικευμένων και υψηλής ποιότητας εμπειριών γίνεται όλο και πιο απαιτητική.

Για να ξεπεράσετε αυτά τα εμπόδια, είναι σημαντικό να δώσετε προτεραιότητα στην ασφάλεια τόσο των καλεσμένων όσο και του προσωπικού σας. Χωρίς τη διασφάλιση της ασφάλειάς τους, είναι αδύνατο να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά άλλες προκλήσεις.

                                            

Συνδεθείτε εύκολα με άλλους χρησιμοποιώντας το βολικό κουμπί push-to-talk (PTT) του Motorola Solutions TLK 25 Wi-Fi. Μείνετε ενημερωμένοι για την κατάσταση της συσκευής με μια γρήγορη ματιά στις διπλές ενδείξεις LED. Με βαθμολογία IP67, το TLK 25 είναι κομψό και ανθεκτικό και η ενσωματωμένη μπαταρία 12 ωρών του εξασφαλίζει αδιάλειπτη λειτουργία σε όλη τη βάρδια. Επιπλέον, το TLK 25 Wi-Fi εξαλείφει την ανάγκη για εξωτερικά ηχεία και μικρόφωνα, επιτρέποντας στους πελάτες και τους συναδέλφους να παραμένουν ανενόχλητοι. Βελτιώστε τις ηχητικές και λειτουργικές σας εμπειρίες με το ακουστικό που περιλαμβάνεται, το οποίο προσφέρει αποκλειστικές λειτουργίες PTT, φωνητικό βοηθό και σίγαση.

Σχεδιασμένο για ασφάλεια Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί με μια συμπαγή μορφή και ένα ειδικό κουμπί έκτακτης ανάγκης για να διευκολύνει τις γρήγορες και αποτελεσματικές απαντήσεις πανικού. Επιτρέπει την τοπική ή απομακρυσμένη δήλωση έκτακτης ανάγκης και είναι εξοπλισμένο με λειτουργίες μοναχικού εργάτη και ειδοποίησης πτώσης που εντοπίζουν αυτόματα περιστατικά έκτακτης ανάγκης. Σε περιπτώσεις όπου ο χρήστης δεν μπορεί να επικοινωνήσει τη φύση της απειλής, η ακρόαση περιβάλλοντος του TLK 25 μπορεί να ενεργοποιηθεί από το προσωπικό για τη μετάδοση ήχων από το περιβάλλον της συσκευής, βελτιώνοντας την ασφάλεια και παρέχοντας ηρεμία.

Τι υπάρχει στο κουτί?
 
  • Συσκευή Motorola Solutions TLK 25
  • Μπαταρία 1260 mAh
  • Κλιπ σήματος
  • Ακουστικό
  • Καλώδιο φόρτισης USB-C σε USB-A Τεκμηρίωση

 
ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Το walkie-talkies.gr σας παρέχει την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλούς και διαφόρους τρόπους αποστολής έτσι ώστε να μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας.

Οι τρόποι αποστολής που σας παρέχουμε είναι:

ACS COURIER - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ (Παράδοση 1-2 ημέρες εργάσιμες)
COURIER - ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ(Παράδοση 1-2 ημέρες εργάσιμες)
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Παρακάτω θα σας αναλύσουμε την καθε μία επιλογή ξεχωριστά ώστε να λύσουμε καθε απορία σας.


COURIER - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ (Παράδοση 1-2 ημέρες εργάσιμες)
Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλλεί με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier και αυτόματα το σύστημα θα σας χρεώσει το κόστος αποστολής. Ο χρόνος παράδοσης απο τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας ειναι 24-48 ώρες.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η εταιρεία μας την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά,οπότε αν διαπιστωθεί κάποια απώλεια ή ζημιά θα πρέπει να μας το αναφέρετε εντός 24 ωρών.


COURIER - ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ (Παράδοση 1-2 ημέρες εργάσιμες)
Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλλεί με την εταιρεία courier που επιθυμείτε εσείς. Σε αυτή την περίπτωση το σύστημα δεν θα σας χρεώσει με έξοδα αποστολής αλλά θα αναλάβετε εσείς αυτό το κόστος με την συνεργαζόμενη courier που μας δηλώσατε. Ο χρόνος παράδοσης απο την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας ειναι 24-48 ωρες.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνετε εσείς την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων και η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά.
Το walkie-talkies.gr σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλούς και διαφόρους τρόπους πληρωμής, έτσι ώστε να μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας.

Οι τρόποι πληρωμής που σας παρέχουμε είναι:
- Αντικαταβολή
- Τραπεζική κατάθεση
- Paypal
- Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Παρακάτω θα σας αναλύσουμε την καθε μία επιλογή ξεχωριστά ώστε να λύσουμε καθε απορία σας.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παραλαβή τους στο χώρο που έχετε δηλώσει. Το εφάπαξ κόστος διαχείρισης αντικαταβολών ανέρχεται στα 2.50 ευρώ.
Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν μπορεί να εφαρμοστεί όταν το κόστος της παραγγελίας σας είναι άνω των 500,00 ευρώ.
Επιπλέον η πληρωμή με την μέθοδο της αντικαταβολής δεν υφίσταται στις περιπτώσεις όπου η αποστολή πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών ή με τριγωνική παράδοση..

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα
Η αποπληρωμή του ποσού της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει άμεσα, εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια, με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα ή χρεωστική κάρτα.

Η διαδικασία πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας γίνεται στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον με κρυπτογράφηση 128bit SSL.

Κατά τη διαδικασία αγοράς προϊόντων με χρήση πιστωτικής κάρτας, τα προσωπικά σας στοιχεία δεν αποθηκεύονται ή γνωστοποιούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αλλά μεταφέρονται αποκλειστικά στην τράπεζα και προστατεύονται σύμφωνα με την νομοθεσία περί προστασίας προσωπικων δεδομένων.

Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας θα γίνεται με την εκτέλεση και αποστολή της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας.

Πληρωμή με PayPal
Η αποπληρωμή του ποσού της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει επίσης άμεσα, εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια, και μέσω του λογαριασμού σας PayPal.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο των προϊόντων που έχετε επιλέξει με κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ:
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 12900215208
ΙΒΑΝ: GR1801101290000012900215208

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:Ντόγκας Θεόδωρος-Τάτση Ουρανία Ο.Ε

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, θα θέλαμε στην κατάθεση σας να σημειώσετε στο όνομα καταθέτη, το όνομα ή την επωνυμία της επιχείρησης που δηλώσατε στην παραγγελία σας.

Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή σε κάποιον απο τους παραπάνω λογαριασμούς το τμήμα παραγγελιών του shopcenter.gr θα ενημερωθεί αυτόματα απο το ηλεκτρονικό σύστημα, οπότε δεν είναι απαραίτητο να μας ενημερώσετε για την πληρωμή σας.

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Walkie-Talkies.gr . Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα εδώ