Menu
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Motorola Wave TLK-100

Motorola Wave TLK-100
Motorola Wave TLK-100
Motorola Wave TLK-100
Motorola Wave TLK-100
Motorola Wave TLK-100
Motorola Wave TLK-100
Motorola Wave TLK-100
Motorola Wave TLK-100
Ετικέτες: Motorola Solutions , LTE
Motorola Wave TLK-100
 • Απόθεμα: Διαθέσιμο
 • Κωδικός: 09bb8
 • SKU: Motorola Wave TLK-100
Πωλήσεις 0
ΠΡΟΒΟΛΕΣ 1542
420.00€

Motorola Wave TLK-100

Αποκτήστε τα οφέλη του WAVE PTX  σε ένα εθνικό δίκτυο. Συνδυάζοντας την ευρεία κάλυψη 4G με την ευκολία αμφίδρομων ραδιοεπικοινωνιών, το WAVE PTX TLK 100 συνδέει την ομάδα σας γρήγορα.

Το  Motorola WAVE PTX TLK 100 είναι ένα ισχυρό και λεπτό αμφίδρομο ραδιόφωνο Push-to-talk over Cellular (PoC) που επιτρέπει στους υπαλλήλους σας να παραμένουν συνδεδεμένοι οπουδήποτε στο έθνος. Σχεδιασμένο για ανθεκτική χρήση σε μια σειρά από συχνά χαοτικούς, δυνατούς ή διασκορπισμένους χώρους εργασίας, το TLK 100 είναι ιδανικό για ιδιωτική ασφάλεια, μεταφορά και επιμελητεία και υπηρεσίες πεδίου. Δεν υπάρχει αποσπασματική, εύθραυστη οθόνη. Δεν υπάρχουν μηνύματα, εφαρμογές ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μπλοκάρουν. Με τις λειτουργίες ενός κουμπιού και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που σίγουρα θα ξεπεράσουν οποιοδήποτε smartphone, οι υπάλληλοι μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως με μια πολύ μειωμένη καμπύλη μάθησης - όλα τα οφέλη του κινητού χωρίς περισπασμούς.

Όπου κι αν βρίσκεστε, το χειροκίνητο αμφίδρομο ραδιόφωνο TLK 100 της Motorola σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε άμεσα με τα μέλη της ομάδας σας με το πάτημα ενός κουμπιού.
Παρέχεται έτοιμο για χρήση, το TLK 100 περιλαμβάνει μια κάρτα SIM  με πρόσβαση στο δίκτυο ως μέρος της μηνιαίας συνδρομής. Μπορείτε να είστε σε λειτουργία σε λιγότερο από 24 ώρες.

Ο ασύρματος WAVE παρέχει στις επιχειρήσεις άμεση επικοινωνία ομαδικών push-to-talk μέσω ενός κυψελοειδούς δικτύου LTE Κινητής τηλεφωνίας σε εθνικό επίπεδο.
Αυτή η μοναδική λύση - συμπεριλαμβανομένου του Ασύρματου της κυψελοειδούς υπηρεσίας και του λογισμικού - έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις απαιτητικές ανάγκες επιχειρήσεων με γεωγραφικά διεσπαρμένο εργατικό δυναμικό.

Ποιο κυψελοειδές δίκτυο χρησιμοποιεί το αμφίδρομο ραδιόφωνο WAVE;
Οι πελάτες δεν θα χρειάζεται να ανησυχούν για την εγγραφή σε ένα συγκεκριμένο δίκτυο εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Θα εγγραφούν στην ασύρματη υπηρεσία WAVE της Motorola Solutions, η οποία αξιοποιεί τους καλύτερους παρόχους υπηρεσιών της χώρας.
 
Τι είναι το WAVE;
Το WAVE OnCloud είναι μια υπηρεσία συνδρομής push-to-talk της Motorola Solutions. Συνδέει ομάδες με το πάτημα ενός κουμπιού σε διαφορετικά δίκτυα και συσκευές. Εξαλείφει τα εμπόδια μεταξύ συσκευών, δικτύων και τοποθεσιών για να επιτρέψει σε όλους να συμμετέχουν στη συζήτηση.
 
Ποιο ειναι το ΚΟΣΤΟΣ?
Η τιμολόγηση ποικίλλει ανάλογα με 1) την επιλεγμένη συνδρομή: pay-as-you-go (μηνιαία) ή διετή σύμβαση και 2) τον αριθμό των συσκευών που παραγγέλθηκαν. Η λιανική τιμή για τον Ασύρματο εναι 450 Ευρώ και οι υπηρεσίες συνδρομής κυμαίνονται από 22 Ευρώ  έως 45 Ευρώ ανά μήνα.
 
Ποιοι τύποι επιχειρήσεων θα χρησιμοποιήσουν τον ασύρματο WAVE;
Θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις με εργαζομένους προσανατολισμένους στην εργασία που απαιτούν συνεχή, καθημερινή επικοινωνία με αποστολή ή διαχείριση. Θα είναι επίσης χρήσιμο για βιομηχανίες με επιτόπιες υπηρεσίες όπου η παρακολούθηση θέσεων οχημάτων και η συνεχής επικοινωνία με ομάδες πεδίου είναι απαραίτητη για επιχειρηματικές δραστηριότητες. Αυτό μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα σε βιομηχανίες όπως η ιδιωτική ασφάλεια, οι κατασκευές, η κατασκευή, το λιανικό εμπόριο και οι μεταφορές και η εφοδιαστική.
 
Γιατί η Motorola Solutions προσφέρει μια τόσο απλή συσκευή, δεδομένου ότι όλες οι δυνατότητες είναι διαθέσιμες με τα smartphone LTE;
Η αύξηση των σχολίων από τους πελάτες δείχνει ότι τα smartphone είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν σε συγκεκριμένα περιβάλλοντα εργασίας. Οι εργοδότες σε ορισμένες βιομηχανίες θέλουν να παρέχουν στους εργαζομένους τους συσκευές που δεν χρειάζονται σύνδεση, έχουν ένα μόνο κουμπί για push-to-talk, έχουν ένταση με ηχεία, είναι ανθεκτικά και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ψάχνουν επίσης τρόπους για τη μείωση των περισπασμών που μπορούν να έρθουν με τα smartphone - όπως η αποστολή μηνυμάτων σε φίλους και η περιήγηση στο Διαδίκτυο - βελτιώνοντας παράλληλα την αποδοτικότητα των εργαζομένων για εργασία. Η ευθυγράμμιση των σωστών εργαλείων με βάση τους ρόλους των εργαζομένων είναι απαραίτητη για την επιτυχία των επιχειρήσεων.
 
Πώς αυτή η συσκευή συσσωρεύεται έναντι ανταγωνιστικών προσφορών;

Η αξιοπιστία έχει σημασία για τις επιχειρήσεις και οι Ασύρματοι WAVE της Motorola Solutions προσφέρουν ποιοτικό υλικό, το καλύτερο λογισμικό push-to-talk της βιομηχανίας και την καλύτερη κινητή κάλυψη της χώρας. Η ευκολία χρήσης και η δυνατότητα αυτόματης διαμόρφωσης ενός στόλου συσκευών επιτρέπει γρήγορη ανάπτυξη και επεκτασιμότητα.
 
 
Θα λειτουργεί αυτή η συσκευή σε άλλα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας;

Όχι οι Ασύρματοι WAVE λειτουργούν μόνο με την ασύρματη υπηρεσία WAVE της Motorola Solutions.
 
Ο Ασύρματος διαθέτει SIM; Είναι αφαιρούμενη;
Το ραδιόφωνο διαθέτει ενσωματωμένη 4G SIM. Συνδέεται μόνιμα στη συσκευή για να αποτρέψει την κλοπή ή την αφαίρεσή της, κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει την παραγωγικότητα των επιχειρήσεων
 
Μπορεί το ραδιόφωνο να χρησιμοποιηθεί ως συσκευή μόνο με Wi-Fi;

Όχι. Ενώ ο Ασύρματος μπορεί να λειτουργήσει χωρίς κάλυψη LTE με σύνδεση σε Wi-Fi, απαιτεί ένα πρόγραμμα εξυπηρέτησης για να λειτουργήσει.
 
Χαρακτηριστικά
 
 • Δίκτυο: 4G LTE
 • Διαστάσεις: 6,65 χ 2,31 χ 0,87 ίντσες (168,9 χ 58,6 χ 22,15 mm)
 • Βάρος (με μπαταρία): 5,86 oz (166g)
 • Μπαταρία (Li-Ion (2300 mAh) Battery: 18 ώρες 5: 5: 90 Duty Cycle
 • GPS: GPS / AGPS
 • Wi-Fi: 802.11 a / b / g / n 2,4 / 5,0 GHz
 • Αξιολόγηση IP: IP54 MIL-STD 810G
 • Συμπεριλαμβάνεται SIM
 • Ισχυρός και λεπτός σχεδιασμός
 • Συνδεσιμότητα Wi-Fi
 • Παρακολούθηση τοποθεσίας
 • Η μπαταρία διαρκεί πλήρη αλλαγή
 • Δυνατός και καθαρός ήχος
 • Ιδιωτικό και ομαδικό push-to-talk
 • Παρουσία σε πραγματικό χρόνο
 • Το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο
 • Κρυπτογράφηση AES 256-bit
 • Push-to-Talk Over Cellular (PTT / PoC)

Εύκολο στη χρήση και διαχείριση
 
 • Κανάλια αυτοεξυπηρέτησης (ομάδες συνομιλίας). Διαχειριστείτε ομάδες συνομιλίας και ενημερώστε ραδιόφωνα απομακρυσμένα.
 • Μεγαλώνει με την επιχείρησή σας. Προσθέστε ή καταργήστε εύκολα τις συνδρομές για να κλιμακώσετε το στόλο σας με βάση το φόρτο εργασίας.
 • Επικοινωνία σε όλες τις πλατφόρμες. Η εφαρμογή WAVE PTX επιτρέπει την άμεση επικοινωνία μεταξύ Ασυρμάτων και smartphone σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.
 • Δυνατότητες ενοποίησης Ασυρμάτων. Συνδεθείτε σε συστήματα MOTOTRBO που έχετε ήδη, επεκτείνετε την εμβέλεια του επαναλήπτη σας σε εθνικό επίπεδο.
 • Ένα κουμπί, πολλές ομάδες. Επικοινωνήστε με πολλές ομάδες ταυτόχρονα και συνδέστε με ασφάλεια πάνω από εκατοντάδες συσκευές με ένα μόνο κουμπί.
 • Ηχητικά μηνύματα επιβεβαιώνουν τις λειτουργίες στο ραδιόφωνο, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε την εργασία.

Χτισμένο για την εργασία
 
 • Ισχυρό ραδιόφωνο, λεπτός σχεδιασμός. Μία βελτιωμένη συσκευή σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε μεμονωμένα ή με ολόκληρη την ομάδα.
 • Ακούστε συνομιλίες καθαρά σε θορυβώδη περιβάλλοντα με δυνατό και καθαρό ήχο.
 • Σχεδιασμένο για απόδοση σε σκληρά περιβάλλοντα εργασίας, ανεξάρτητα από τη βροχή, τη σκόνη, τις ακραίες θερμοκρασίες ή την περιστασιακή πτώση, αλλά μπορεί ακόμα να μεταφερθεί εύκολα
 • Έχει αποδειχθεί επίσης σκληρό στο εξαντλητικό Accelerated Life Test της Motorola, όπου ο Ασύρματος δοκιμάζεται με προσομοιωμένο σκληρό σέρβις 5 ετών πριν γίνει αποδεκτό.
 • Παρακολούθηση τοποθεσίας. Διαχειριστείτε εύκολα το εργατικό δυναμικό σας με ενσωματωμένο GPS για να αυξήσετε την ασφάλεια, να ελέγξετε την κατάσταση του έργου, να βρείτε ταχύτερες διαδρομές,
 • Τροποποιήσετε εργασίες και να τοποθετήσετε τα μέλη της ομάδας όπου χρειάζονται περισσότερο.
 • Συνδεσιμότητα Wi-Fi. Χρησιμοποιήστε το Motorola TLK 100i μέσα σε βιομηχανικά κτίρια και άλλα περιβάλλοντα με περιορισμένη κυτταρική κάλυψη.
 • Συμβατό με αξεσουάρ. Χρησιμοποιήστε επιλεγμένα εξαρτήματα ραδιοφώνου Motorola Solutions SL 2600 και SL 4010e, όπως θήκες μεταφοράς, ακουστικά, ακουστικά, μπαταρίες, σταθμούς φόρτισης και πολλά άλλα.
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Τροφοδοτήστε όταν τη χρειάζεστε περισσότερο, με μπαταρία που διαρκεί 18+ ώρες.
 • Σχεδίαση χωρίς οθόνη. Μεγιστοποιήστε την παραγωγικότητα. Ελαχιστοποιήστε τις αποσπάσεις email, κειμένου και εφαρμογών χωρίς να ανησυχείτε για μια οθόνη που έχει σπάσει.
 • Η οθόνη Shearproof Active View χρησιμοποιεί μια μήτρα LED πίσω από το περίβλημα του για την επικοινωνία πληροφοριών ραδιοφώνου και σβήνει όταν δεν χρησιμοποιείται για τη διατήρηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

 
File Size
wave-tlk-100-brochure(1).pdf 4.33MB Download
wave-tlk-100-specsheet.pdf 935.96KB Download
ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Το walkie-talkies.gr σας παρέχει την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλούς και διαφόρους τρόπους αποστολής έτσι ώστε να μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας.

Οι τρόποι αποστολής που σας παρέχουμε είναι:

ACS COURIER - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ (Παράδοση 1-2 ημέρες εργάσιμες)
COURIER - ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ(Παράδοση 1-2 ημέρες εργάσιμες)
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Παρακάτω θα σας αναλύσουμε την καθε μία επιλογή ξεχωριστά ώστε να λύσουμε καθε απορία σας.


COURIER - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ (Παράδοση 1-2 ημέρες εργάσιμες)
Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλλεί με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier και αυτόματα το σύστημα θα σας χρεώσει το κόστος αποστολής. Ο χρόνος παράδοσης απο τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας ειναι 24-48 ώρες.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η εταιρεία μας την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά,οπότε αν διαπιστωθεί κάποια απώλεια ή ζημιά θα πρέπει να μας το αναφέρετε εντός 24 ωρών.


COURIER - ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ (Παράδοση 1-2 ημέρες εργάσιμες)
Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλλεί με την εταιρεία courier που επιθυμείτε εσείς. Σε αυτή την περίπτωση το σύστημα δεν θα σας χρεώσει με έξοδα αποστολής αλλά θα αναλάβετε εσείς αυτό το κόστος με την συνεργαζόμενη courier που μας δηλώσατε. Ο χρόνος παράδοσης απο την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας ειναι 24-48 ωρες.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνετε εσείς την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων και η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά.
Το walkie-talkies.gr σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλούς και διαφόρους τρόπους πληρωμής, έτσι ώστε να μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας.

Οι τρόποι πληρωμής που σας παρέχουμε είναι:
- Αντικαταβολή
- Τραπεζική κατάθεση
- Paypal
- Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Παρακάτω θα σας αναλύσουμε την καθε μία επιλογή ξεχωριστά ώστε να λύσουμε καθε απορία σας.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παραλαβή τους στο χώρο που έχετε δηλώσει. Το εφάπαξ κόστος διαχείρισης αντικαταβολών ανέρχεται στα 2.50 ευρώ.
Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν μπορεί να εφαρμοστεί όταν το κόστος της παραγγελίας σας είναι άνω των 500,00 ευρώ.
Επιπλέον η πληρωμή με την μέθοδο της αντικαταβολής δεν υφίσταται στις περιπτώσεις όπου η αποστολή πραγματοποιείται με πρακτορείο μεταφορών ή με τριγωνική παράδοση..

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα
Η αποπληρωμή του ποσού της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει άμεσα, εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια, με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα ή χρεωστική κάρτα.

Η διαδικασία πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας γίνεται στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον με κρυπτογράφηση 128bit SSL.

Κατά τη διαδικασία αγοράς προϊόντων με χρήση πιστωτικής κάρτας, τα προσωπικά σας στοιχεία δεν αποθηκεύονται ή γνωστοποιούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αλλά μεταφέρονται αποκλειστικά στην τράπεζα και προστατεύονται σύμφωνα με την νομοθεσία περί προστασίας προσωπικων δεδομένων.

Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας θα γίνεται με την εκτέλεση και αποστολή της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας.

Πληρωμή με PayPal
Η αποπληρωμή του ποσού της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει επίσης άμεσα, εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια, και μέσω του λογαριασμού σας PayPal.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Μπορείτε να πληρώσετε το αντίτιμο των προϊόντων που έχετε επιλέξει με κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ:
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 12900215208
ΙΒΑΝ: GR1801101290000012900215208

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:Ντόγκας Θεόδωρος-Τάτση Ουρανία Ο.Ε

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, θα θέλαμε στην κατάθεση σας να σημειώσετε στο όνομα καταθέτη, το όνομα ή την επωνυμία της επιχείρησης που δηλώσατε στην παραγγελία σας.

Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή σε κάποιον απο τους παραπάνω λογαριασμούς το τμήμα παραγγελιών του shopcenter.gr θα ενημερωθεί αυτόματα απο το ηλεκτρονικό σύστημα, οπότε δεν είναι απαραίτητο να μας ενημερώσετε για την πληρωμή σας.

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Walkie-Talkies.gr . Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα εδώ